Hvem sidder bag skærmen?

Det går stærkt i ComplyCloud. Der kommer hele tiden nye medarbejdere til, og det kan være noget af en opgave at holde styr på, hvem der er hvem. Derfor giver vi hver måned mikrofonen til en af dem, du kan løbe ind i, når du er i kontakt med os. 

Denne gang kan du møde Zoe Kenndal Shafir, som er ansvarlig for ComplyClouds visuelle udtryk. 

Præsenter kort dig selv 

– Jeg er 28 år og bor centralt på Vesterbro med en god veninde – i passende gåafstand fra ComplyCloud-kontoret og dejlig tæt på min kæreste, Asger, der arbejder inde på det Kongelige Teater. Jeg er halvt amerikaner, men er født og opvokset i Danmark. Jeg har en bachelor i Film- og TV-produktion fra the University of Westminster i London. Inden jeg startede hos Complycloud, arbejdede jeg som rekvisitør og production designer i film- og tv-industrien både her i København og i London. Jeg har arbejdet på alt fra tv-serier til kortfilm, musikvideoer og spillefilm, og senest har jeg været rekvisitør på den sønderjyske spillefilm ”Onkel”, der bl.a. vandt en Bodil i år. Efter nogle år i den verden begyndte jeg at blive mere interesseret i grafisk design og den digitale verden og studerer derfor nu multimediedesign og kommunikation på KEA. 

 

Hvad er dit ansvarsområde i ComplyCloud? 

– Jeg er lige nu i praktik hos ComplyCloud og arbejder på en masse spændende og kreative projekter. Jeg holder styr på hjemmesiden, og så designer, tegner og layouter jeg alt det grafiske – fra bannere til nyhedsbreve og vores seje Casebook. Det er også mig, der filmer, animerer og klipper alle vores videoer. For nylig har jeg også kastet mig over e-learning, fordi vi er ved at bygge et læringsunivers op i ComplyCloud, så vores kunder nemt kan navigere rundt i en masse supportvideoer i det tempo, de har lyst til.    

 

Hvad ville du have været, hvis du ikke var blevet multimediedesigner 

– Helt sikkert stadig noget kreativt! I et alternativt univers var jeg måske blevet manuskriptforfatter, kagedekoratør eller noget tredje sjovt. 

 

Hvad motiverede dig til at arbejde i ComplyCloud? Hvorfor synes du, ComplyCloud er spændende? 

– Det fedeste ved ComplyCloud er, at alle har så meget passion omkring det, de laver – ligegyldig hvilken afdeling, de sidder i.  Det giver et rigtig godt sammenhold og en fantastisk stemning på kontoret – man kan ikke lade være med at give lidt ekstra. Jeg elsker at gå på arbejde og få lov til at være kreativ hver dag og skabe nogle rigtig fede og brugbare produkter om GDPR. 

 

Hvordan ser din fremtid ud? 

– Jeg starter fuldtid hos ComplyCloud i starten af næste år når jeg er færdiguddannet. Det glæder jeg mig rigtig meget til!