Karriere hos

ComplyCloud

Gør karriere hos ComplyCloud. Vi er et team af advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil. 

Det kan være, der er en ledig stilling til dig!

Hos ComplyCloud kan du give din karriere et boost ved at udvikle dit talent i en startup virksomhed, hvor der er fuld fart på. Med et mix af innovative projekter, høj faglighed, krydret med stor medbestemmelse, er der rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er et ungt team af passionerede og ambitiøse mennesker med en travl, og ofte uforudsigelig, hverdag. Nedenfor kan du se vores ledige stillinger. Finder du et job, der passer til dig, glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Du har også mulighed for at sende en uopfordret ansøgning.

Er du interesseret i en karriere hos ComplyCloud, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til af@complycloud.com. Uddyb hvilke områder du brænder for, og hvordan du kan bidrage. Du hører fra os, hvis vi ser et interessant match til din profil.

Gør karriere hos os i dag!

Er du ComplyCloud’s nye kreative designpraktikant?

Brænder du for at lave grafisk design i en ung virksomhed, der stadig har startup vibes? Og har du lyst til at arbejde kreativt med udvikling af nye designprojekter?

Så er det måske dig, vi søger som vores praktikant inden for grafik og webdesign.

Vi søger en fuldtidspraktikant, som kan bistå og drive designarbejdet i forbindelse med udviklingen af online content, hjemmeside og marketingmateriale.

Som praktikant hos ComplyCloud får du mulighed for at arbejde i en innovativ, hurtigvoksende LegalTech virksomhed, der er specialiseret i at gøre svært juridisk stof let tilgængeligt via enkle online processer.

Hvem er du?

 • Du læser multimediedesign eller tilsvarende
 • Du er kreativ og idérig og har sans for detaljen
 • Du er kyndig bruger af Adobe pakken, Photoshop, Illustrator og/eller InDesign
 • Du har gerne erfaring med videoproduktion
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i teams
 • Du er ansvarsbevidst og initiativrig

Hvilke arbejdsopgaver skal du primært arbejde med?

 • Udvikling og vedligehold af ComplyClouds digitale grafiske identitet
 • Design og udarbejdelse af marketingmateriale (flyer, annoncer, banner etc.)
 • Design og udvikling af designmanual
 • Design og udvikling af hjemmeside
 • Design og opsætning af nyhedsbreve
 • Design og udarbejdelse af produktvideoer

Vi tilbyder

Vi tilbyder en praktikplads, hvor du vil have en vigtig rolle, stor medbestemmelse og med rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil blive tilknyttet vores designgruppe med to andre studerende og ellers blive del af et passioneret og ambitiøst team, der arbejder på kryds og tværs. Efter endt praktikperiode vil der være gode muligheder for ansættelse.

På vores kontor i København, beliggende centralt ved Vesterport station, vil du blive en del af et spændende ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Hverdagen er travl og uforudsigelig, og et stærkt fællesskab vægtes højt.

Hvad er ComplyCloud?

Start din karriere hos ComplyCloud, der er en LegalTech virksomhed, der er specialiseret i at gøre komplekst jura tilgængelige via enkle online processer. Vi er et team på over ti ansatte, der dækker alt fra advokater, udviklere og designere.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Annette Fjøs på 22631128.

Send din ansøgning, cv, samt eksempler på projekter eller opgaver du har lavet til af@complycloud.com hurtigst muligt.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet.

Er du ComplyCloud’s nye jurastuderende?

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem jura og it hos et af Danmarks førende LegalTech startups koblet op på et advokatfirma? Og er du på udkig efter et studiejob, hvor du kan bruge og udvikle dit juridiske talent og starte din karriere?

Så er du måske vores nye student.

Som studerende hos ComplyCloud og CIT Advokatfirma får du mulighed for at arbejde i et LegalTech startup i vækst og samtidig på et ungt advokatkontor med startup vibes. Vi brænder for at: levere high-end LeglTech-løsninger og it-retlig rådgivning til vores kunder, arbejde sammen som et stærkt team på kryds af jura, it og forretning, have det sjovt og lære noget nyt og opbygge kompetencer hver dag.

Vi er på knap et år gået fra at være en stifter til i dag at være 10 medarbejdere, og vi forventer yderligere vækst i det kommende år.

Hvem er du?

 • Dygtig studerende på cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Du har gode skriftlige formidlingsevner på dansk og engelsk
 • Interesse og erfaring med persondata og/eller it-ret er en fordel
 • Du deler vores passion for at udvikle software, der gør svært juridisk stof let tilgængeligt

Hvilke arbejdsopgaver skal du primært arbejde med?

 • Bidrage til udarbejdelsen af juridisk dokumentation til vores software
 • Assistere i juridisk arbejde og projektstyring på større compliance-projekter
 • Ad hoc arbejde med udarbejdelse af notater, tilbud, pitch, prismodeller, analyser og lignende

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du kan få stor medbestemmelse og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Med dine kompetencer og evner er du med til at sætte dit præg på forretningen sammen med et team af passionerede og ambitiøse mennesker.

På vores kontor i København, beliggende centralt ved Vesterport station, vil du blive en del af et ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi er en ung legaltech virksomhed, hvor hverdagen er travl og uforudsigelig, og hvor et stærkt fællesskab vægtes højt.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt, og vi forventer, at du kan møde to eller tre gange ugentligt på faste arbejdsdage, som tilrettelægges efter dit studie. Du kan læse mere om ComplyCloud på www.complycloud.com og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV samt karakterudskrifter til af@complycloud.com.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Annette Fjøs på 22631128 eller af@complycloud.com.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet.

Se ledige jobs på linkedin

Vi lægger løbende ledige jobs på LinkedIn. Så vil du være sikker på at se alle jobs, bør du følge os her.