Karriere hos

ComplyCloud

Gør karriere hos ComplyCloud. Vi er et team af advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil. 

Det kan være, der er en ledig stilling til dig!

Send mail

Hos ComplyCloud kan du give din karriere et boost ved at udvikle dit talent i en startup virksomhed, hvor der er fuld fart på. Med et mix af innovative projekter, høj faglighed, krydret med stor medbestemmelse, er der rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er et ungt team af passionerede og ambitiøse mennesker med en travl, og ofte uforudsigelig, hverdag. Nedenfor kan du se vores ledige stillinger. Finder du et job, der passer til dig, glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Du har også mulighed for at sende en uopfordret ansøgning.

Er du interesseret i en karriere hos ComplyCloud, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til ss@complycloud.com. Uddyb, hvilke områder du brænder for, og hvordan du kan bidrage. Du hører fra os, hvis vi ser et interessant match til din profil.

Gør karriere hos os i dag!

Er du ComplyCloud’s nye jurastuderende?

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem jura og it hos et af Danmarks førende LegalTech startups koblet op på et advokatfirma? Og er du på udkig efter et studiejob, hvor du kan bruge og udvikle dit juridiske talent og starte din karriere?

Så er du måske vores nye student.

Som studerende hos ComplyCloud og CIT Advokatfirma får du mulighed for at arbejde i et LegalTech startup i vækst og samtidig på et ungt advokatkontor med startup vibes. Vi brænder for at: levere high-end LeglTech-løsninger og it-retlig rådgivning til vores kunder, arbejde sammen som et stærkt team på kryds af jura, it og forretning, have det sjovt og lære noget nyt og opbygge kompetencer hver dag.

Vi er på knap et år gået fra at være en stifter til i dag at være 10 medarbejdere, og vi forventer yderligere vækst i det kommende år.

Hvem er du?

  • Dygtig studerende på cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Du har gode skriftlige formidlingsevner på dansk og engelsk
  • Interesse og erfaring med persondata og/eller it-ret er en fordel
  • Du deler vores passion for at udvikle software, der gør svært juridisk stof let tilgængeligt

Hvilke arbejdsopgaver skal du primært arbejde med?

  • Bidrage til udarbejdelsen af juridisk dokumentation til vores software
  • Assistere i juridisk arbejde og projektstyring på større compliance-projekter
  • Ad hoc arbejde med udarbejdelse af notater, tilbud, pitch, prismodeller, analyser og lignende

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du kan få stor medbestemmelse og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Med dine kompetencer og evner er du med til at sætte dit præg på forretningen sammen med et team af passionerede og ambitiøse mennesker.

På vores kontor i København, beliggende centralt ved Vesterport station, vil du blive en del af et ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi er en ung legaltech virksomhed, hvor hverdagen er travl og uforudsigelig, og hvor et stærkt fællesskab vægtes højt.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt, og vi forventer, at du kan møde to eller tre gange ugentligt på faste arbejdsdage, som tilrettelægges efter dit studie. Du kan læse mere om ComplyCloud på www.complycloud.com og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV samt karakterudskrifter til af@complycloud.com.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Martin Vasehus på 52 30 75 97 eller martinvasehus@citlaw.dk

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter så snart den rette kandidat er fundet.

Se ledige jobs på linkedin

Vi lægger løbende ledige jobs på LinkedIn. Så vil du være sikker på at se alle jobs, bør du følge os her.