Karriere hos

ComplyCloud

Gør karriere hos ComplyCloud. Vi er et team af advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil. 

Det kan være, at der er en ledig stilling til dig!

Send mail

Hos ComplyCloud kan du give din karriere et boost ved at udvikle dit talent i en startup virksomhed, hvor der er fuld fart på. Med et mix af innovative projekter, høj faglighed, krydret med stor medbestemmelse, er der rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Vi er et ungt team af passionerede og ambitiøse mennesker med en travl, og ofte uforudsigelig, hverdag. Nedenfor kan du se vores ledige stillinger. Finder du et job, der passer til dig, glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. 

Du har også mulighed for at sende en uopfordret ansøgning.

Er du interesseret i en karriere hos ComplyCloud, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til ss@complycloud.com. Uddyb, hvilke områder du brænder for, og hvordan du kan bidrage. 

Du hører fra os, hvis vi ser et interessant match til din profil.

Gør karriere hos os i dag!

Er du ComplyCloud’s nye jurastuderende?

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem jura og it hos et af Danmarks førende LegalTech startups koblet op på et advokatfirma? Og er du på udkig efter et studiejob, hvor du kan bruge og udvikle dit juridiske talent og starte din karriere?

Så er du måske vores nye student.

Som studerende hos ComplyCloud og CIT Advokatfirma får du mulighed for at arbejde i et LegalTech startup i vækst og samtidig på et ungt advokatkontor med startup vibes. Vi brænder for at: levere high-end LeglTech-løsninger og it-retlig rådgivning til vores kunder, arbejde sammen som et stærkt team på kryds af jura, it og forretning, have det sjovt og lære noget nyt og opbygge kompetencer hver dag.

Vi er på knap et år gået fra at være en stifter til i dag at være 10 medarbejdere, og vi forventer yderligere vækst i det kommende år.

Hvem er du?

 • Dygtig studerende på cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Du har gode skriftlige formidlingsevner på dansk og engelsk
 • Interesse og erfaring med persondata og/eller it-ret er en fordel
 • Du deler vores passion for at udvikle software, der gør svært juridisk stof let tilgængeligt

Hvilke arbejdsopgaver skal du primært arbejde med?

 • Bidrage til udarbejdelsen af juridisk dokumentation til vores software
 • Assistere i juridisk arbejde og projektstyring på større compliance-projekter
 • Ad hoc arbejde med udarbejdelse af notater, tilbud, pitch, prismodeller, analyser og lignende

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du kan få stor medbestemmelse og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Med dine kompetencer og evner er du med til at sætte dit præg på forretningen sammen med et team af passionerede og ambitiøse mennesker.

På vores kontor i København, beliggende centralt ved Vesterport station, vil du blive en del af et ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi er en ung legaltech virksomhed, hvor hverdagen er travl og uforudsigelig, og hvor et stærkt fællesskab vægtes højt.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt, og vi forventer, at du kan møde to eller tre gange ugentligt på faste arbejdsdage, som tilrettelægges efter dit studie. Du kan læse mere om ComplyCloud på www.complycloud.com og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV samt karakterudskrifter til af@complycloud.com.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Martin Vasehus på 52 30 75 97 eller martinvasehus@citlaw.dk

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter så snart den rette kandidat er fundet.

Er du ComplyCloud´s nye backend-udvikler?

 

Hos ComplyCloud er der ikke langt fra tanke til handling, og vi arbejder med nyeste teknologier til at bygge en advokat af software. Vi udvikler og sælger nemlig en banebrydende SaaS, der erstatter advokatydelser.  

 

Er du backend– eller fullstack-udvikler, og er du på udkig efter et sted, hvor du kan arbejde med de nyeste cloud-teknologier sammen med det fedeste team?  

 

Ideelt har du erfaring med: 

 • Udvikling  AWS eller anden cloud platform 
 • .Net Core (WebApi/MVC) 
 • C#, SQL 
 • Gerne kendskab til vores frontend-stack: TypeScript, JavaScript, React, CSS, HTML. Men ikke en nødvendighed, som backend-udvikler.
 • Kendskab til Github, Teamcity, Octopus – og principperne bag ”Continuous integration” 
 • Kendskab til applikationsarkitektur, herunder SOA og Microservices 
 • Styring af agile processer optimalt via JIRA 
 • Drive større it-projekter.

 Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige hold af udviklere ledet af vores CTO Hans Peter Vith.  

 ComplyCloud tilbyder 

Du bliver en del af et team med stærkt sammenhold, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi vægter et stærkt fællesskab højt, og vores omgangstone er uformel. Samtidig har vi stor respekt for hinandens faglige kompetencer.  

 

Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt. Løn forhandles efter dine kvalifikationer.  

 

Du kan læse mere om ComplyCloud på www.complycloud.com og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk, som er en del af ComplyCloud.
 

Hvem er vi? 

ComplyCloud er en ung LegalTech virksomhed, der har udviklet en SaaS-løsning, som hjælper virksomheder med at automatisere, effektivisere og minimere ressourcerne i forbindelse med GDPR.  

 

Vi har kontor beliggende centralt ved Vesterport station i København, og vi er et team på 16 medarbejdere, der dækker over advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil.  

 

Vi brænder for at:   

 • levere high-end LegalTech-løsninger og it-retlig rådgivning til vores kunder 
 • arbejde sammen som et stærkt team på kryds af jura, it og forretning 
 • lære noget nyt og opbygge kompetencer hver dag og have det sjovt med hinanden. 

 

Ansøgning 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores CTO Hans Peter Vith på hpv@complycloud.com 

 

Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter, når den rette kandidat er fundet.  

 

Send din ansøgning og CV til Sari Østermark Simonsen på ss@complycloud.com 

Er du  ComplyClouds  nye account manager?  

 

Er du på udkig efter et job, hvor du kan udvikle dit talent inden for salg og kundepleje og være med til at opbygge Danmarks fedeste organisation og kultur?  

 

Vi har brug for flere hænder, der kan hjælpe os med salg, så vi kan fortsætte vores eksplosive vækst.  

 

Dine kompetencer: 

Du har erfaring med salg af IT eller ydelser til enterprisesegmentet og løsningssalg. Vi forventer, at du er en hunter med et højt fagligt niveau og integritet. Du er ambitiøs og arbejder selvstændigt med dine opgaver og kundesager. Du er samtidig i stand til at hjælpe med løbende at optimere salgs- og fastholdelsesprocessen.  

 

Lidt mere om dig: 

 • Du er en dygtig account manager med et stort drive  
 • Du har erfaring inden for New Bizz og løsningsalg til enterprisesegmentet 
 • Du har erfaring med komplekse løsningssalg til C-level 
 • Du har erfaring med SaaS og cloudløsninger  
 • Du er en erfaren bruger af CRM, gerne Salesforce 
 • Du kan dokumentere din salgssucces og er initiativrig. 

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Glenn Rossen, som er vores Sales Director, og du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje.  

 

ComplyCloudtilbyder: 

Vi tilbyder en stilling, hvor du får stor medbestemmelse og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Med dine kompetencer og evner er du med til at sætte dit præg på forretningen sammen med et team af passionerede og ambitiøse mennesker. 

 

På vores kontor i København, beliggende centralt ved Vesterport station, bliver du en del af et team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Hverdagen er travl og uforudsigelig, og vi vægter et stærkt fællesskab højt. Vores omgangstone er uformel, og vi har stor respekt for hinandens faglige kompetencer og personligheder 

 

Arbejdstiden vil være 30-37 timer ugentligt. Løn forhandles efter dine kvalifikationer.  

 

Hvem er vi? 

ComplyCloud er en ung LegalTechvirksomhed, der har udviklet en SaaS-løsning, som hjælper virksomheder med at forenkle, automatisere, effektivisere og minimere ressourcerne i forbindelse med GDPR.  

Vi har kontor beliggende centralt ved Vesterport station i København, og vi er et team på 17 medarbejdere, der dækker over advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil.  

 

Vi brænder for at:  

 • levere high-end LegalTech-løsninger og it-retlig rådgivning til vores kunder, 
 • arbejde sammen som et stærkt team på kryds af jura, it og forretning 
 • lære noget nyt og opbygge kompetencer hver dag – og have det sjovt med hinanden. 

 

Ansøgning: 

Stillingen kan tiltrædes hurtigst muligt. 

 

Send din ansøgning og CV til gr@complycloud.com. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Sales DirectorGlenn Rossen på 28 29 64 36 eller gr@complycloud.com. 

 

Du kan læse mere om ComplyCloud på www.complycloud.com og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk, som er en del af ComplyCloud. 

Er du  ComplyClouds  nye researcher og mødebooker? 

 

Er du på udkig efter en stilling, hvor du bruger og udvikler dit talent inden for research og kundedialog – og samtidig bidrager til fortsat vækst og succes i tech-virksomheden ComplyCloud?  

 

Så er du måske vores nye researcher. Vi vækster og har brug for en energisk medarbejder, der forstår den gode dialog med potentielle kundeemner. Du sørger for den indledende telefoniske samtale og har ansvaret for at booke et efterfølgende møde. Herudover støtter du vores salgsteam med øvrige salgsaktiviteter.  

 

Dine kompetencer: 

Du formår at løfte opgaver på egen hånd og samtidig fungere som sparringspartner for dine øvrige kolleger i salgsteamet. Du er klar over din rolle som ambassadør for ComplyCloud og har interesse for vores produkt. Du er ærlig og skaber dialog på baggrund af respekt for den potentielle kunde og dennes situation.  

 

Lidt mere om dig: 

 • Du har erfaring med leadgenerering og Salesforce  
 • Du forstår at opstarte den gode dialog og brænder igennem telefonisk 
 • Du kan tilpasse din kommunikation til forskellige typer af kundesegmenter 
 • Du arbejder selvstændigt, men fungerer også i et team  
 • Du er en loyal medarbejder, som leder efter et job, hvor du kan udvikle dig fagligt 

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Glenn Rossen som er vores Sales Director, og du bliver ansvarlig for din egen kundeportefølje.  

 

ComplyCloud tilbyder: 

Vi tilbyder en stilling, hvor du kan få stor medbestemmelse og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Med dine kompetencer og evner er du med til at sætte dit præg på forretningen sammen med et team af passionerede og ambitiøse mennesker. 

 

På vores kontor i København, beliggende centralt ved Vesterport station, bliver du en del af et ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Hverdagen er travl og uforudsigelig, og vi vægter et stærkt fællesskab højt. Vores omgangstone er uformel, og vi har stor respekt for hinandens faglige kompetencer.  

 

Arbejdstiden vil være 30-37 timer ugentligt. Løn forhandles efter dine kvalifikationer.  

 

Hvem er vi? 

ComplyCloud er en ung LegalTech virksomhed, der har udviklet en SaaS-løsning, som hjælper virksomheder med at forenkle, automatisere, effektivisere og minimere ressourcerne i forbindelse med GDPR.  

 

Vi har kontor beliggende centralt ved Vesterport station i København, og vi er et team på 17 medarbejdere, der dækker over advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil.  

 

Vi brænder for at:  

 • levere high-end LegalTech-løsninger og it-retlig rådgivning til vores kunder, 
 • arbejde sammen som et stærkt team på kryds af jura, it og forretning, 
 • lære noget nyt og opbygge kompetencer hver dag og have det sjovt med hinanden 

 

Ansøgning: 

Stillingen kan tiltrædes hurtigst muligt. 

Send din ansøgning og CV til ss@complycloud.com.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Sales Director, Glenn Rossen på 28 29 64 36 eller  gr@complycloud.com. 

 

Du kan læse mere om ComplyCloud på  www.complycloud.com  og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk, som er en del af ComplyCloud. 

 

 

 

Er du ComplyCloud’s nye jurist/advokat?


Vil du være med til at bygge en ”advokat af software” og samtidig rådgive i spændende sager om it-ret, GDPR og rets- og voldgiftssager?

Hvis du drømmer stort sammen med os, får du mulighed for at være med til at videreudvikle og påvirke en banebrydende LegalTech-virksomhed og samtidig rådgive nogle af Danmarks største virksomheder indenfor vores specialer.


Er det noget for dig?


Hvad leder vi efter?

Vi leverer egentlig hverken jura eller IT til vores kunder. Vi leverer derimod løsninger på komplekse problemstillinger, og juraen og IT er vores værktøjer.

Vi leder derfor efter en jurist eller advokat, der brænder for at levere løsninger til store danske virksomheder ved at bruge både jura og teknologi på højt fagligt og teknisk niveau.


Mere om dig:

 • Du er fagligt stærk og har erfaring med IT-ret og/eller GDPR
 • Du er ambitiøs og brænder for at levere løsninger på svære juridiske og tekniske udfordringer
 • Du er interesseret i teknologi og ønsker at lære mere om brug af IT og algoritmer på et niveau, så du kan arbejde direkte i vores software og lave ny forretningslogik
 • Du har et stort drive og arbejder selvstændigt på dine egne sager, samtidig med at du kan indgå i vores team i udviklingen og løsningen af større projekter


Du kommer til at arbejde tæt sammen med it-advokat Martin Folke Vasehus, som er founder og CEO, og du bliver ansvarlig for dine egne sager og projekter.

 

ComplyCloud tilbyder:

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor du får mulighed for at præge vores løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder.


Vi er glade for at arbejde – også nogle gange rigtig meget – men vi prioriterer hele mennesker, der også har et aktivt og meningsfyldt liv ved siden af arbejdet.


Vores kultur er centreret omkring et fælles mål om at levere de bedste juridiske og tekniske løsninger, og hvis du tør drømme stort sammen med os, er der plads på vores team og i vores fællesskab.  


Vi er anerkendt for at være erfarne specialister indenfor vores specialeområder, og vi tilbyder derfor sager fra øverste hylde og sparring for at sikre faglig udvikling indenfor it-ret, GDPR og rets- og voldgiftssager om samme.


Vi udvikler derudover dine kompetencer indenfor strategisk design, udvikling og anvendelse af IT, da du bliver en aktiv del af vores videreudvikling af vores LegalTech software.


Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som forhandles efter dine kvalifikationer og anciennitet.

 

Hvem er vi? 

ComplyCloud er en ung LegalTech-virksomhed, der har udviklet en SaaS-løsning, som hjælper virksomheder med at forenkle, automatisere, effektivisere og minimere ressourcerne i forbindelse med GDPR. Kort fortalt laver vores software egentlig det arbejde, som en advokat almindeligvis kan udføre i forbindelse med implementering og drift af GDPR.


Vi har vundet Karnovs Nytænkerpris 2019, og vi vandt førstepladsen til pitch-konkurrencen ved TechBBQ 2019, hvor mere end 1.200 startups deltog.


Vores teamkultur og fællesskab er en central del af vores DNA, og vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi går højt op i at skabe en arbejdsplads, hvor alle er glade for at komme på arbejde og altid finder mening i deres opgaver.


Vi har kontor beliggende centralt ved Vesterport station i København, og vi er et team på 17 medarbejdere, der dækker over advokater, udviklere og personer med mere kommerciel profil. Vi regner med at fordoble vores team i løbet af de kommende 16 måneder.


Ansøgning: 

Stillingen kan tiltrædes hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV til Sari Østermark Simonsen på ss@complycloud.com


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin Folke Vasehus på 52 30 75 97 eller på martinvasehus@citlaw.dk


Du kan læse mere om ComplyCloud på www.complycloud.com og om CIT Advokatfirma på www.citlaw.dk, som er en del af ComplyCloud. 


Se ledige jobs på linkedin

Vi lægger løbende ledige jobs på LinkedIn. Så vil du være sikker på at se dem alle så følg med her: